Onze diensten

myBlue.be is dé all-in-one telecom
provider voor jouw business

Mobiele en vaste telefonie, fiber-internet in één pakket. myBlue.be doet het nodige, zodat u geen kostbare tijd verliest en u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Achtergrondkleur afbeelding myBlue
Sfeerbeeld myBlue
Icoon mobiele telefonie | myBlue - De all-in-one telecom provider voor jouw business

Flexibel, voordelig & het beste bereik

Mobiele telefonie

Om appels met appels te vergelijken bekijken we uw huidige abonnementen en zoeken een oplossing die best voor u past, aangepast aan de noden van uw bedrijf. Wij stellen onze eigen pakketten samen, wat ervoor zorgt dat we de goedkoopste tarieven kunnen aanbieden, gekoppeld aan een persoonlijk service.

Icoon vaste telefonie | myBlue - De all-in-one telecom provider voor jouw business

Voor KMO’s & grote spelers

Vaste telefonie

Communiceer naar 2, 3, 4 of 100 ontvangers. Communiceren met contacten in België of in het buitenland. Koppel uw vaste en mobiele telefoons. Professionaliseer uw onthaal en nog veel meer… Elk bedrijf heeft zijn eigen behoeftes.

Bij myBlue.be zijn uw behoeftes onze zorg. Daarom bieden wij u dankzij onze eenvoudige, functionele en real-time personaliseerbare oplossingen flexibele tools voor een betere communicatie.

Achtergrondkleur afbeelding myBlue
Sfeerbeeld myBlue
Icoon internet | myBlue - De all-in-one telecom provider voor jouw business

Hoge volumes aan topsnelheid

Internet voor uw business

myBlue.be-Fiber is het aanbod van breedband-internet op basis van een glasvezelnetwerk met meerdere operatoren, ontworpen om te voldoen aan de zeer hoge snelheidsbehoeften van bedrijven.

Wij bieden deze verbinding aan in het hele land dankzij haar overeenkomsten met de belangrijkste infrastructuurbeheerders in België.

Icoon 24/7 support | myBlue - De all-in-one telecom provider voor jouw business

Razendsnel, mét de glimlach & zonder gedoe

Ontdek onze 24/7 support

We garanderen 24/7 support en zijn makkelijk bereikbaar op de manier die u verkiest. We werken hierbij op maat van de klant een supportplan uit, waarbij u en elk van uw medewerkers perfect weten wat kan en hoe u ons het vlotst kunt raadplegen.

Je bent in goede handen

Waarom kiezen bedrijven voor de
diensten van myBlue?

Vorige Volgende
vector Mobiel Menu myBlue